Maatwerk
Wij kunnen in uw opdracht diverse maatwerk voor u uitvoeren. Het is mogelijk om uw nieuwe keuken hoger te plaatsen dan de standaard 92 of 95cm. Hiervoor plaatsen wij balkhout onder de poten van het onderblok in de door u opgegeven hoogte. Wel dient u er dan rekening mee te houden dat de standaard meegeleverde plinten van 8 of 11cm hoog niet meer zullen passen. U dient dan zelf voor een bedekkingspaneel zorg te dragen waarvan wij dan weer de nieuwe plinten zullen zagen. Ook kunnen wij een luifel tussen de bovenkasten en over de afzuigkap voor u maken.


In veel gevallen zal er een slang van de afzuigkap naar buiten lopen. Door middel van deze luifel is het dan mogelijk om de bovenkasten, inclusief de ruimte tussen de bovenkasten waar de afzuigkap hangt, dicht te maken tot aan het plafond. Ook hiervoor zult u zelf de bedekkingspanelen dienen aan te schaffen. Het is tevens mogelijk om deze luifel van gipsplaten of van een ander materiaal van uw keuze te vervaardigen.

Als u besluit een gedeelte van uw keuken niet tegen de wand te plaatsen, een bar bijvoorbeeld, dan dient u er rekening mee te houden dat de zichtzijde van deze bar nog niet zal zijn afgewerkt. Hiervoor kunt u bedekkingspanelen of een plaat MDF gebruiken die u dan later kunt schilderen in de door u gewenste kleur. Wist u dat het gebruiken van bovenkasten voor het maken van een bar heel goed mogelijk is. Deze kasten zijn namelijk maar 37 cm diep en door het monteren van pootjes hieronder zijn er eindeloze mogelijkheden te bedenken.
Nieuws
TRC-Nederland lanceert nieuwe
website.
Afspraak maken

Klik hier om een afspraak te maken.
Home | Werkzaamheden | Tegelwerk | Informatieaanvraag | Contact
Website door Twinkling Designs
Copyright TRC-Nederland - info@trc-nederland.nl - Kvk. 272 66 583